Website maken met wordpress youtube,find a friend to spend the weekend,japanese dating sim english patch - Downloads 2016

Published 18.06.2015 | Author : admin | Category : Things Guys Love

In deze blogpost wordt het opmaken en verder invullen van je WordPress pagina’s verder toegelicht, door te beschrijven hoe je verschillende functies, zoals beschreven in de vorige blogpost, kan toevoegen aan jouw pagina. Door op het gele podloodje rechts bovenin te klikken, kun je jouw net toegevoegde Accordion bewerken.
Als je twee Accordion-vlakken naast elkaar hebt geplaatst, krijg je hetzelfde resultaat als op afbeelding 5. Het enige wat je hoeft te doen om jouw contactformulier succesvol toe te voegen, is het invullen van jouw e-mailadres waar de mailtjes die vanuit het contactformulier worden verstuurd, binnen moeten komen. Als je kritisch naar de afbeelding met de vier columns kijkt (zie afbeelding 5), zul je al snel concluderen dat deze er nu nog wat saai uit zien.
De eerste stap van het toevoegen van een Column-Service, is hetzelfde als bij een gewone Column (zie afbeelding 1). Als je de Column-Service hebt geselecteerd en toegevoegd, wordt deze toegevoegd aan jouw website (zie afbeelding 2). Als je de Column-Service in de balk hebt staan zoals bij afbeelding 2, kun je deze direct bewerken door op het gele podloodje te klikken. Ook bij de Column-Service kun je, net als bij het toevoegen van een Column, meerdere columns toevoegen. Een blog wordt vaak gebruikt om nieuws, actualiteiten en andere achtergrondinformatie, die niet op de website gedeeld wordt, te delen met de doelgroep. Let op: om deze widgets te kunnen plaatsen, moet je al een blog hebben gecreeerd voor jouw WordPress website. Als je eenmaal verschillende blogberichten hebt geschreven, kun je deze gemakkelijk toevoegen aan jouw WordPress website. Als je jouw blogitem hebt toegevoegd, zie je dat deze direct verschijnt in de balk onder het keuzemenu (zie afbeelding 3). Als je jouw blogitem op de juiste paginagrootte hebt gekregen, kun je deze gemakkelijk bewerken door op het gele podloodje te klikken. Daarna kun je bepalen hoeveel blogberichten er getoond worden op een pagina, voor je moet doorklikken naar pagina twee. De ‘Length of Excerpt’ staat voor het aantal tekens dat bij de voorvertoning van jouw blog getoond worden, voor men doorklikt naar het blogbericht zelf. Tot slot bepaal je met ‘Enable pagination’ of je een paginanummering wilt tonen onder je blog.
Als je alle stappen hebt doorlopen en op ‘Done’ hebt geklikt om jouw keuzes op te slaan, kun je al snel het resultaat bekijken. Om een Divider weer te geven op jouw webpagina, moet je deze eerst toevoegen (zie afbeelding 1). Echter, als je op het gele podloodje klikt om jouw Content te bewerken, zul je zien dat je hier niets kan invullen. Als je dit hebt gedaan en je hebt het juiste formaat ingesteld, ben je echter nog niet helemaal klaar.
Als je dit niet doet, wordt jouw content namelijk zowel gecentreerd geplaatst (zoals origineel op afbeelding 1), als in jouw gecreeerde contentkaders.
Foto’s maken een website niet alleen interessanter, maar ook professioneler en bovendien gemakkelijker vindbaar. Om meerdere foto’s op een overzichtelijke manier te kunnen tonen, kun je een Gallery toevoegen aan jouw website. Als je jouw galerij op deze manier hebt gemaakt, kun je deze vervolgens toevoegen aan een of meerdere pagina’s.
Als je dit hebt gedaan, kun je jouw galerij naar wens bewerken door op het gele podloodje te klikken.
Een Message-Box is een kleine, maar opvallende berichtenbox waar je korte (nieuws)berichten in kan plaatsen, inclusief titel, content en kader in verschillende kleuren. Als je jouw Message-Box hebt toegevoegd, klik je op het gele podloodje om deze te bewerken.
Je kan ervoor kiezen om slechts een Message-Box te plaatsen, maar je kan er ook meerdere toevoegen (zie afbeelding 3 en 4). Het pagina-item Personnel kan gebruikt worden om jouw bedrijf meer transparant te maken voor je doelgroep en bezoekers van je website.
De eerste stap die je moet volgen om een pagina-item met jouw personeel toe te voegen, is het creeren van een Personnel-item. Hier kun je jouw personeel stuk voor stuk toevoegen, inclusief afbeelding, beschrijving en categorie.
Als je al je personeel hebt toegevoegd, navigeer je naar de pagina waar je jouw Personnel-item wilt tonen. Een gemakkelijke en overzichtelijke manier om beeldmateriaal te implementeren in verschillende pagina’s van jouw website, is het toevoegen van een fotoslider. Navigeer in het Dashboard eerst naar het pagina-overzicht en klik hier de pagina aan waar je jouw fotoslider aan wilt toevoegen. Zo kun je kiezen wat voor soort Slider je wil, waarbij je kan kiezen uit een Nivo Slider, een Flex Slider en een Anything Slider.
Door op foto’s te klikken die je in jouw slider wilt tonen, worden deze direct toegevoegd aan de slider. Een portfolio is de perfecte manier om de bezoekers van je website te laten zien wat voor projecten je gedaan hebt en wat je in huis hebt. De eerste stap die je moet volgen om jouw portfolio toe te voegen aan een specifieke webpagina, is het maken van het portfolio zelf.
Door op deze link in het menu te klikken, opent zich een nieuwe pagina waar je een portfolio kan maken. Als je jouw portfolio hebt opgeslagen, ga je naar de betreffende pagina waar je dit portfolio aan wilt toevoegen.


Als je alles hebt ingevuld en opgeslagen, krijg je direct het resultaat te zien (zie afbeelding 5 en 6). De eerste stap die je moet volgen om een Stunning-Text te maken, is deze als pagina-item toe te voegen in de gewenste pagina (zie afbeelding 1).
Als je de Stunning-Text hebt toegevoegd en op het gele podloodje klikt, kun je jouw Stunning-Text invullen.
Naast de titel en het formaat, kun je ook bepalen op welke manier je jouw Testimonials wilt tonen. Shangahi Imports wou voordelig een website laten maken voor hun bedrijf in Paramaribo Suriname. De website is voorzien van een WordPress CMS waardoor de beheerder van de website ongelimiteerd tekst paginas kan aanmaken en gemakkelijk de tekste en fotos van de website kan wijzigen.
De website van Shanghai Imports is een voorbeeld van een mooie WordPress website die voor een voordelige prijs is gebouwd. Als je nu de preview van jouw pagina bekijkt, zie je een vergelijkbaar resultaat als het resultaat op afbeelding 4. Deze kun je erg gemakkelijk toevoegen aan jouw pagina, door bij het bewerken van de pagina ‘Contact-Form’ te selecteren en toe te voegen (zie afbeelding 1).
Als je op het gele podloodje klikt, kun je jouw contactformulier invullen (zie afbeelding 3). Als je jouw e-mailadres invult en vervolgens op ‘Done’ klikt, krijg je een contactformulier zoals op afbeelding 4. In sommige gevallen is het namelijk mooier om teksten in verschillende kaders te plaatsen, in plaats van deze gecentreerd te presenteren op je website.
Vervolgens kun je gemakkelijk nieuwe columns toevoegen door alle bovenstaande stappen te herhalen. Zo kun je ervoor kiezen twee, drie, vier, of meer columns toe te voegen (zie afbeelding 5 en 6). WordPress biedt de mogelijkheid deze blog te delen op de website, middels verschillende widgets. Dit doe je door in het menu op ‘Posts’ te klikken (zie afbeelding 1) en op deze pagina verschillende berichten toe te voegen.
De blog is standaard een kwart van een gehele webpagina, maar dit kun je veranderen door op + of – te klikken (zie afbeelding 4 en 5). Deze categorieen  komen overeen met de categorieen die je bij het creeren van de blog aan jouw berichten hebt toegevoegd. Als je namelijk al even aan het bloggen bent en meerdere berichten hebt, passen deze al snel niet meer op een pagina. Als je meer berichten hebt dan het aantal dat je hebt ingevuld bij ‘Blog num fetch’, kun je dit aan zetten. Wij laten in afbeelding 7 en 8 in ieder geval enkele voorbeelden zien van hoe jouw blog eruit kan zien. Zo zien bezoekers duidelijk waar jouw pagina eindigt en kunnen ze bovendien direct teruglinken naar de top van jouw pagina.
Je komt er dan ook niet onderuit om goede, waardevolle content te creeren en deze te tonen op je website. Dan kun je ervoor kiezen content aan jouw website toe te voegen in een zelf te bepalen Contentvlak.
Dit balkje wordt namelijk niet gebruikt om de content in te zetten: je kan met dit balkje alleen de plaats en het formaat van jouw content bepalen. De verschillende formaten en de resultaten per formaat, kun je zien op onderstaande afbeeldingen. Het toevoegen van een galerij (Gallery) aan je website, kan dan ook zeker een meerwaarde zijn. Het toevoegen van een Gallery gaat iets anders in zijn werk dan het toevoegen van andere pagina-items, want voor je het pagina-item Gallery toevoegt aan je website, dien je eerst een Gallery te maken. Deze titels kun je aanpassen in de eerste stap van het proces, bij het creeren van de galerij en het toevoegen van foto’s.
Een Message-Box is geschikt voor korte mededelingen die de aandacht verdienen, maar niet veel content of ruimte nodig hebben op de website.
Dit doe je door eerst aan jouw gewenste pagina het Message-Box item toe te voegen (zie afbeelding 1). Er opent zich dan een nieuw scherm, waar je jouw Message-Box kan invullen met een titel (Message Title) en content (Message Content). Door te laten zien wie in jouw organisatie werkzaam zijn, krijgt je doelgroep namelijk meer inzicht in de organisatie zelf, wat vertrouwen kan opwekken. Dit doe je per personeelslid, maar je kan wel ieder personeelslid aan een aparte categorie toevoegen.
Niet alleen om jouw website professioneler te laten ogen, maar ook om het dagelijks gebruik van je website te bevorderen. Als je eenmaal media hebt toegevoegd aan jouw website (lees deze blog om erachter te komen hoe dit moet), is het toevoegen van een slider geen lastige klus. Als je dit hebt gedaan, krijg je een nieuwe pagina te zien met onderstaand keuzemenu (afbeelding 1).
Als je dit hebt gedaan, verschijnt deze direct in de balk onder het keuzemenu (zie afbeelding 2). Door alle drie de sliders even te proberen, kun je het best zien wat voor soort slider het best bij jouw website past.
Deze kun je echter beter op de standaardinstellingen laten staan (Width = 940 en Height = 360), want zo komen jouw foto’s het best tot hun recht. Het toevoegen van een portfolio lijkt misschien een ingewikkelde klus, maar als je alle onderstaande stappen goed doorloopt kun je jouw portfolio binnen no time online zetten.


Zo kun je hier de bedrijfsnaam invoegen, de link van de website van het bedrijf, een korte beschrijving van jouw werkzaamheden voor het betreffende bedrijf en uiteraard een afbeelding om dit verhaal visueel te ondersteunen. Er opent zich dan een nieuw scherm, waar je allerlei verschillende keuzemogelijkheden krijgt om jouw portfolio naar wens te stylen (zie afbeelding 3 en 4). Daarnaast kun je het formaat van jouw portfolio, zoals deze op de pagina getoond wordt, bepalen. Een Stunning-Text is een gemakkelijk hulpmiddel om specifieke content extra op te laten vallen, zonder hier al te veel moeite voor te doen. Er opent zich dan een nieuw scherm waar je jouw Stunning-Text kan invullen (zie afbeelding 2). Als je geen button wilt toevoegen en het slechts bij tekst wilt houden, kun je dit vlak leeg laten. Voor potentiele klanten kan een positieve Testimonial net dat duwtje in de rug zijn om een samenwerking aan te gaan met jou of jouw bedrijf, dus het is zeker interessant een of meerdere Testimonials op je website te plaatsen.
Er opent zich dan een nieuw scherm, waar je onder andere het keuzemenu in afbeelding 3 kunt vinden.
Zo kun je kiezen uit een specifieke Testimonial, maar je kan er ook voor kiezen Testimonials in een specifieke categorie te tonen. Het was voor de klant belangrijk om een website te laten bouwen met een professionele grafisch uitstraling. Accordion is een simpel effect dat je website gemakkelijk kan opleuken, door korte teksten in- en uitklapbaar te maken.
Door colums te maken, kun je jouw pagina helemaal indelen, zodat je helemaal zelf kan kiezen waar jouw teksten komen te staan. Als je tevreden bent over de afmeting van jouw Column, kun je jouw column vullen met tekst door op het gele podloodje te klikken. Hierbij kun je denken aan een kleine afbeelding (image), een titel (title) en een tekst (caption). Bij ‘Show full blog content’ kun je ervoor kiezen de gehele tekstuele inhoud van de blog te tonen, in plaats van slechts een aantal tekens.
Niet alleen de content zelf, maar ook de manier waarop je de content presenteert bepaalt voor een groot deel de professionaliteit van je website. Vooral als je producten of diensten verkoopt die beter aan de man gebracht worden als er een afbeelding getoond wordt.
Ook kun je hier jouw Message-Box een kleur geven, waarbij je kan kiezen uit de kleuren rood, groen, geel en blauw.
Het toevoegen van een pagina-item waar je jouw personeel kan tonen, is helemaal niet lastig. Websites met lappen tekst zonder beeldmateriaal, ogen al snel saai, onoverzichtelijk en zijn ook minder prettig in gebruik omdat lange teksten nu eenmaal lastiger zijn om door te lezen en te scannen.
Dan opent zich een nieuw scherm, waar je jouw slider kan vullen en bewerken naar wens (zie afbeelding 3).
Pas als je op deze manier portfolio-items hebt gemaakt en deze hebt opgeslagen, kun je jouw portfolio toevoegen aan een pagina.
Hier kun je aangeven of je in de voorvertoning van jouw portfolio-items een deel van de bijbehorende, ondersteunende tekst wilt tonen.
Welk formaat je ook kiest: vergeet er niet voor te zorgen dat dit formaat ook doorgevoerd wordt in de balk in afbeelding 4. Deze verschillende categorieen kun je aan Testimonals toekennen bij het maken van de Testimonial, zoals in afbeelding 2. Voor de prijs van €300,00 ex btw hebben wij een mooie zoekmachine vriendelijke WordPress website ontwikkeld. Zo kun je twee of drie Accordion-teksten naast elkaar plaatsen, waarbij je de grootte per Accordion kan aanpassen door op het plusteken of minteken te klikken (zie afbeelding 2).
Als je dit doet, opent er een nieuw scherm waar je teksten kan toevoegen aan jouw column (zie afbeelding 3). Hierbij heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals: Widget (alleen afbeelding, titel en plaatsingsdatum zijn zichtbaar), een blog die een kwart, een derde of de helft van de webpagina beslaat of een full page blog. Ook kun je selecteren welke categorieen  van portfolio-items je wilt tonen in je portfolio. Tot slot kun je kiezen welke categorie, indien je deze hebt ingesteld, je weer wilt geven op de pagina. Het ontwerp van de website is opmaat ontworpen aan de hand van de design specificities van de klant.
Zo kun je bijvoorbeeld bepalen dat je drie Accordion-vlakken naast elkaar plaatst, waarbij het middelste vlak net wat breder is dan de buitenste twee. Door verschillende formaten te proberen, zie je al snel welk formaat het best bij jouw webpagina en blog past, zodat beide tot hun recht komen. Als je deze functie activeert, wordt jouw content niet gecentreerd geplaatst op je webpagina, maar op een specifieke plaats die je zelf kan bepalen. Dit hoeft echter niet: als je alleen de naam van de klant wil tonen, laat je dit vlak gewoon leeg. Dan is de volgende keuzemogelijkheid ook niet interessant voor jou, want hier kun je aangeven of je jouw portfolio-items wilt filteren op categorie. Deze verschillende categorieen worden dan als button met link boven het portfolio geplaatst.Casual dating sites like craigslist
Nutrisystem promo codes 2012
How to get guys to like you in university
Stuff for guys on pinterest


Comments to «Website maken met wordpress youtube»

  1. 59 writes:
    Have the mindset now that.
  2. RUFIK_38_dj_Perviz writes:
    With his ego already happening man magnet out couples are coming together.