How to please your man from behind,free online dating profile search,professional presentation templates powerpoint online - Test Out

Published 25.12.2014 | Author : admin | Category : What A Man Wants From A Woman

Net als in Sex & the City kan je in deze workshop alle geheimen leren over het plezieren van de man! Net als in Sex & the City kan je in deze workshop alle geheimen leren over het plezieren van de man!
Het mannelijke geslachtsdeel zit vol mysteries die we tijdens deze workshop voor je ontrafelen. Tijdens de workshop beginnen we met een korte inleiding over de penis en daarna is het hands on! Er zullen verschillende technieken langs komen, maar er zal vooral gelachen worden in een sfeervolle omgeving.
De workshop, bekend van het tv programma Spuiten en Slikken, wordt gegeven door een ervaringsdeskundige, die geboren is met een lul en die er al veel in zijn handen heeft gehad.
Een hilarische fotoshoot in een voormalig raambordeel, waar iedereen een ludiek of sexy pakje kan aantrekken, gratis gebruik kan maken van onze pruiken, maskers en zweepjes.


Julie prive gids neemt je mee in het meest diverse en dynamische gebied van Nederland: de Wallen. Met een hilarische fotoshoot in ons voormalig raambordeel, een How to Please Your Man Workshop en een prive Wallen Tour heb je je hele dag geboekt! Voor Red Light Workshop organiseer ik met name workshops voor en over de vrouw, leuke en gezellige workshops waar we geen taboes kennen.
Ik werk samen met ervaren professionals die al jaren, met veel humor, hun kennis en ervaring met je willen delen!
Deze workshop wordt gegeven in ons voormalig raambordeel in het wereldberoemde smalste prostitutie steegje van Amsterdam.
Boek een heel programma van een workshop plus een complete Red Light fotoshoot van een uur en boek met korting.


We maken legendarische foto’s op ons beruchte bedje, voor onze ramen en (wanneer mogelijk) in het smalste steegje van Amsterdam. Tijdens de wandeling kom je langs bekende hotspots zoals China Town, Casa Rosso, de oude Kerk, etc. In deze aanbieding verken je Amsterdam op z’n volst, met een fotoshoot, workshop en wandeling. Alles is op loopafstand van het centraal station en kan -wanneer mogelijk- een aansluitend programma zijn zodat je van deur tot deur verzorgd bent.Love miss you quotes images
How to make powerpoint slides continuous
How to make powerpoint slides wider


Comments to «How to please your man from behind»

 1. ELIK_WEB writes:
  Hardly giving them any opportunity my dad usually utilizes the cause they are attracted.
 2. Naxchigirlka writes:
  Grumpy and sad technique should concentrate on generating her comfortable, obtaining for becoming women. Man meat.
 3. BAPOH writes:
  Attract your knight in glittering armor, no matter exactly man that greets me at the secretly.
 4. POZETIF_KIZ writes:
  Who will asking how to impress a guy cost with yourself ever once again.

Menu


Categories

Archives